Bye Bye

Ett inlägg som inte är en lista (OMG!). Inatt drar jag till USA och blir borta fem veckor. Hittar jag en dator kanske jag slänger in något kul, annars får ni roa er på annat sätt. Bloggandet har ju änå varit hyfsat sporadiskt, så förhoppningsvis klarar ni er. Ni borde ändå inte sitta inne vid datorn nu på sommaren (?). Ut och lek (?!)
 
Aja, ses i Augusti :D



varför man ska åka till USA

- Du kan äta hur mycket som helst. Du kommer ändå aldrig slå amerikanen i tjockhet. Så frossa.

- Behöver du något eller vill ha hjälp med något kan du bara fnittra lite och nynna lite på "my name is Inga" och leka svensk och exotisk (?) och dom flockas runt dig.

- Du kan lära amerikanare svenska ord. Dom kommer tycka att dom är coola, och du har antagligen rätt kul när du säger att "du är en jävla kuk" betyder "thank you very much" .

- Dom kommer tycka det är skitexotiskt att höra alla dina historier om hur du brukar leka med dom vilda isbjörnarna i din trädgård. För det tror dom är verligheten i Sverige. Stenhårt. 

- Dom kommer vilja gå till stranden med dig, för dom tror att alla europeér är nudister. 

- Alla kommer ragga på dig. För dom vill ha "vilt europeiskt sex"  



En lite bonus. Lär dig gärna hela texten utantill.


DANSKAR

Det började gå utför för danskarna när de förlorade skåne, så illa att de tog alkoholen till hjälp.....

- De börjar dricka starksprit kl 9 på morgonen.

- De är tjocka. Pga all sprit dom dricker...

- De är totalt överentusiatiska över fotboll och klär ut sig och skriker och har sig. Egentligen är det inte för att de gillar fotboll, det är för att dom vill ha en anledning att dricka ännu mer sprit.

- Dansken gör sin senap på stark för att de ska ha ännu en anledning att dricka sprit.

- Folk som säger att danska och skånska är likt har fel. Det är egentligen samma språk, men eftersom dansken alltid är full, låter det som ett helt annat språk.

- De har lägre åldersgränser på alkohol än oss för att lura över svenska ungdomar till Danmark och övertala dom till att stanna.


Det måste vara jobbigt för danskarna att vi är så himla mycket bättre....

Varför man älskar och hatar studenten

Förlåt för dålig uppdatering, en liten spontanresa till mallis är anledningen

- Du kan äta hur mycket som helst utan att skämmas. Det gäller bara att sätta sig med olika människor varje gång. mat som ingen ser dig äta räknas inte. Praktiskt.

- Ett ord. Visselpipor. Speciellt när 10 stycken halvfulla 19åringar slka vissla "sevenation army". Bra jobbat!

- Man är lite lätt avundsjuk på dom som tar studenten. Det är inte ofta man får chansen att börja supa kl halv åtta på morgonen, springa runt och fyllesjunga i skolan, stå på ett lastbilsflak och sjunga men i låtarna man innan valt ut för yttersta feststämning, eller sjunga och mobba ut alla som inte tar studenten. Det borde finnas fler sådana dagar i livet.

- Man måste leka social med sin fasters mans kusinbarn fast man inte vill. Fast har du tur råkar din fasters mans kusinbarn vara trevlig. Eller bara jobbig.

- Du får åka runt till hur många som helst och dricka deras bubbel. Gratis förfest är trevlig förfest.

- Du får åka kundvagn genom hela stan utan att någon tycker du är konstig.

Grattis till min syster och alla andra :)


hur du överlever en vecka med alldeles för mycket plugg

Sorry för aningen dålig uppdatering. Jag vet att livet utan mig ibland kan vara svårt.

- Att dricka kaffe är överskattat. det tar för lång tid. Att tugga och svälja snabbkaffepulver är dock jävligt effektivt. Som tio red bull. Skulle jag tro. Jag har aldrig druckit tio red bull. Så jag skulle egentligen inte veta.

- sömn är också en sak man kan ignorera. Kör på socker så klarar du dig ändå. åter igen, bakverk och läsk är för amatörer. Ta sockerförpackningen och en matsked att äta med. Funkar.  

- Ligg för guds skull inte i soffan när du ska plugga in något viktigt. Viss risk för att du somnar. (typ tre gånger). Att gå runt i köket funkar.

- för att undvika datorn kan du alltid satsa på virus. Min dator har virus. Den vägrar starta = linnéa kan inte spenera tid där = mer pluggtid. (och nej jag tänker inte "OMFG nu kan jag inte blogga!!!!" som vissa människor skulle ha gjort, jag tänkte mer, shit gossip girl....) Dock är inte viruset frivilligt. Jag tror Gud straffar mig för att jag är en liten skitig nedladdare. Förlåt Gud.

- Att klaga på att du är lite smått sjuk (nån mystiskt litet förkylningsvirus som verkar ha drabbat många siestabesökare) är att vara en pussy. living the hard life säger jag bara. bevisa folket som säger att man inte kan festa tre dagar och plugga nästa fel. Det går visst det! suckers.  

Och ni bitches som kommer ihåg mitt första inlägg där jag skrev att jag inte skulle snacka skit om bloggare, och tyckte att jag precis gjorde det. Det räknas inte. Jag nämde inga namn. Och det är ändå mina regler, så palla.

bra saker att ha med sig till Siesta!

Attans att jag inte tänkte på att ta med dessa saker. men det var andra som kom ihåg det.

1. en leopardpälskappa. Speciellt att ha på sig i strålande sol och 25 grader varmt. Man måste ju fylla ut packningen med något....

2. En barnpool. Man kan ju behöva svalka sig. Eller fylla med kallvatten för att lägga sina öl i.

3. en tigerdräkt. Tillräckligt spexig outfit för att du ska slippa byta under hela helgen. Slipper ha med sig käder? ooh, mer plats till andra saker.

4. En leksakssnigel. (ni vet en sån björne har) Man kan ju alltid bli leksugen. Eller så vill man bara släpa runt på något gulligt.


5. Tejp för att tejpa på en bikiniöverdel. har man inte med sig en bikini får man ju tar vad man har. Sen att det måste göra aningen ont att dra av tejpen från brösten är ju en helt anna sak.

ja, jag får absolut tänka på att ta med dessa sakerna till nästa festival.


RSS 2.0