Helgens...

-obsession: Criminal minds. Har typ kollat på 10 avsnitt eller nåt. Helger är så sköna när man bara kan göra ingenting, underbart.

-roligaste: Kollade snabba cash. När joel kinnaman syntes för första gången gick det en susning i salongen. En riktig susning. otroligt.

-läskigaste: att jag typ svimmade på friskis. Allt bara började blixtra och jag kunde inte se och ville typ spy, så jag fick lägga mig ner med benen högt, och folk kom med vatten och tanter ojjade sig och sa att "nu vet jag vad man menar med vit som ett lakan". Och jag skämdes eftersom jag låg på golvet utanför toaletterna på F&S.

-Snällaste: pappa som fixade mitt elementskydd. ett nutt elementskydd kostar tydligen 1200 kr. Så tack pappa :) (och jag ska sluta vara "kreativ" och ta sönder grejer)

-(fredagens egentligen men ja) klumpigaste: Det är ju riktigt halt ute, och ni vet när man liksom glider på gatorna för att det är kul. jag och my gjorde det. En flygtur senare och jag har ett smalben som ser massakrerat ut, blått och gör ont. Antar att jag får skylla mig själv.

-hopp: Jag hoppas att det har varit tillräckligt kallt i januari för att ha blivit den kallaste januari sen 1942. Inte för att jag älskar kyla. Utan för att jag vill kunna sitta och berätta för mina barnbarn, att januari 2010 minsamm va den kallaste i mammaminne (och ja, jag tänker använda mammaminne. riktigt bra ord.)

-insikt: om exakt 31 veckor har jag sprungit tjejmilen i stockholm med mamma. måste träna, ska ju slå henne!!! man måste förstå min familj. min mamma tycker att 10 minusgrader är helt okej löpväder. det gör inte jag. redan där är jag i underläge. och sen har vi det faktum att mamma och pappa ska springa göteborgsvarvet. Vilket är dubbelt så långt som tjejmilen. Så det kanske är dags att börja nu, eller vad säger ni? ska jag gå upp kl halv sex imorgon och springa en mil? hahahahaha nää...

-bästa: tobbe i en annan del av köping. behövs ingen förklaring, har man sett programmet så vet man varför.


tv som du vill

Mina vänner brukar mobba mig för min tvsmak. förstår inte varför.

- biggest loser. Det är egentligen konstigt hur kul jag tycker det är att kolla på tjockisar gå ner i vikt. Liksom, jaha, Lisa gick ner 3 kilo, GUd vad kul!!!!!!!!!!! (?)

- Criminal minds, law & order, CSI osv.... Jag var sjuk i veckan och han kolla på 5 avsnitt crimnal minds (vilket egentligen "bara" är typ tre och en halv timme). Det kan vara att jag går och lägger mig tolv, sen ska jag bara kolla vad som är på tv, och inser att det är typ tre law & order avsnitt på raken, då somnar jag ju liksom inte förrän typ halv tre.

- Top chef. Att kolla på folk som tävlar i mat vet jag ju heller egentligen varför jag gillar. Det är också lite knäppt, för det är ju inte som om jag vet om deras bouillabaisse är god eller inte. (men jag lär mig fancy kockord. Kan vara bra någon gång. typ.)

- livräddarna på bondi beach. Livräddarna är faktiskt snygga OCH räddar liv. Så det är inte konstigt.

- 7th heaven. "omg han är 22 år och har sex med sin flickvän!!!!!!!!!!!" sen samlar man hela familjen för att diskutera. Hur kan man inte älska det?!

- Gränsbevakarna australien. Ett helt program med indier som ander att godis är inte mat och därför inte behövs deklareras. Och sen tycker att det är "rasistiskt" att dom blir tagna av tullen. Underhållning.

Var man hittar mina skor


- i hallen.

- I klädkammaren.

- i byrålådor.

- i korgar.

- på vinden.

- Framme som prydnad. (är det sjukt? min pappa tycker det, men de är ju så fina?!)

- Under skrivbordet.

- Tydligen under sägen (se inlägget nedan :P)

har aldrig räknat mina skor. kanske skulle göra det någon gång. Eller så vill jag inte veta hahahaha.

Vad jag lyckats med idag

Hittat:

- Ett minitroll jag stal på dagis. Jag hade min snatteriperiod när jag var runt 4. Liten småkriminell ganster. Haha skojja, men jag har nog flera spice girls kort och småtroll som inte tillhör mig uppe på vinden.

- Ett par skor under sängen. har letat mig blå i huvudet efter dom skorna. I hallen, garderoben, vinden, i lådor, på hyllor, you name it, och så ligger dom under sängen?!

- Längst ner i en låda hittade jag ett twix. Utgångsdatum: Jan 09. Fail.

- En pärm med skolsaker från lågstadiet. Inklusive ett brev från rektorn om att jag och mina kompisar hade skrivit "hatbrev" till en tant. Vi gillade inte att hon hade en pinnhög på trottoaren, så vi skrev ungefär "ta bort pinnafanet tantlävel" och ritade en sur gubbe. Och så skrev vi under "6 tjejer i 3a, husensjöskolan" Det tog inte lång tid innan dom kom på att det va vi. Vi stod iaf för vår åsikt.

- 18 flaskor hotelltvål. har ni sett vänneravsnittet där ross och chandler tar ALLT från hotellrummet, för "det ingår ju". Det är jag. Älskar hotelltvål, shampoo, sykit, kammar och badtofflor. Har faktiskt på mig ett par just nu, från domus romana i rom. Riktigs sköna.

- Ett vykort från när ellen var i grekland för längesen: "Hej mouhammed! Nu har jag förlåvat mig med Vasilis. Han jobbar som kypare på en restaurang. Brölloppet äger rum 23 juli här på Karpathos. Du är varmt välkommen. Obs! Vi bjuder endast på tzatziki. vi ses /ellen + vasilis" Så vackert skrivet.

Söndertaget:

- Ett styck elementskydd. jag skulle "fixa lite". det gick inte såå bra kan vi ju säga.

Gissa TV-programmet

- jag tror att dödsjakten handlar om....... krokodiljakt!


- Jag sänker dig, fattar du det va! JAG SÄNKER DIG!!!!!!!!!!



- Aa, vad jobbar du som då?
Säljare.
Vad säljer du då?
Jaa, olika saker.....



- Du, akta lakanet där, det är lite kladdigt...


- JAG HAR DITT KISS PÅ MIG!!!!!!!!!

Med reservation för tryckfel. HAHAHHAHAHAHAHHA


Nu får det fan räcka!!!

Jag bor i skåne. Vi brukar ha två veckor med snö när alla blir galna och har snöbollskrig, och det är jättemysigt med "riktig vinter" men nu är det fan nog!!!!!!!

- Mitt skoutbud har begränsat drastiskt. För mig är det väldigt jobbigt när man inte kan ha dom skorna man vill ha. Riktigt jobbigt. tro mig.

- Man ser ut som en michelingubbe för att man har så mycket kläder på sig. (eller har alla bara lagt på sig 5 kilo över julen?)

- Ni vet i filmer så ser alla tjejer så friskt rosiga och snygga ut när dom har varit ute. Jag är inte en av dom. Röda kinder, flåsande andetag för att man försöker cykla assnabbt för att det är kallt (se egen punkt nedan), och igenimmade glasögon. Sexy? oh yes.

- Det är så jäkla jobbigt att cykla. Jag tycket bättre om att gå egentligen, för, för det första dör man av att man halkar varannan minut (förutom rebecca som typ har dubbdäck på sin cykel eller nåt :P) och sen så blåser det liksom ännu mer på cyklen. Vilket gör det ännu kallar. Great.

- Man kan inte ha strumpbyxor utan att få frostskadom på benen. Hade strumpbyxor på nyår. Fick ta mig en 45 min promenad mitt i natten för inga taxinummer svarade. Mina ben var fortfarande kalla när jag vaknade på morgonen. Eller så bara inbillade jag mig det. Det andra alternativet är nog mer troligt. Men ja, ni fattar.

Nä, det va jättemysigt över julen, men snälla växthuseffekten, skärp dig!!!

mobilproblem

- Man skickar ett sms, människan svarar inte, så man ringer om saken istället. Det är ju egentligen inte konstigt. Men jag känner mig som en stalker när jag gör det.

-man spelar spel ( i mitt fall splash 2 från felix ketchup) samtidigt som man lyssnar på musik. Sen kommer en jättedålig låt, eller det är alldeles för högt, och jag kan inte ändra utan att sabba spelet. Då får man sitta där och lyssna på skit alldeles för högt medan man skjuter sina jä**a tomater.

- När man råkar skicka sms till hemnr iställer för mobilnr. En gång ringde en kompis pappa upp och frågade vem jag var, och varför jag behövde prata med honom. Fail.

-När du tror att din ringsignal är hiss/varuhus-musik. Händer ofta. Vilket inte borde hända, för när började ica med skvalmusik egentligen?

-Jag har touch på vissa knappar. Och det funkar inte med vantar på ju. Så är det svinkallt, och man får ett sms. Man måste ju öppna det, men man vill liksom inte ta av sig vantarna. man kanske borde skaffa en nokia 3310 igen. den funkade med vantarna på. Och den hade snake. Ska nog leta fram min gamla haha. 

RSS 2.0