Varför man ska köra sitt visakort i pappersstrimlaren

- Ingen kan sno dina pengar på långdistans. Det är jävligt svårt för en snubbe som sitter i indien att ta mina kontanter.

- Du slipper betala fem spänn extra när du köper något för under 100 kronor.

- Har du tur har dina pengar varit ute och rest långt bort, och du lyckas få någon exotisk sjukdom.

- Bara 90% av alla kvinnor och 75% av alla män (uuugghhrr) tvättar sina händer efter att ha varit på toa (enligt NY-times). Tänk att du har en ett år gammal sedel. Tänk på alla som har rört den. (typ varför man inte äter jordnötterna i baren) Och tänk att typ var femte inte tvättate sina händer efter att han/hon varit på toa. En chans att hålla i den sedeln vill man väl ändå inte missa genom att börja köra med kort?

- Tänk på alla kids som handlar sprit av langare. Tror ni att öl-bilar tar visa och mastercard? (haha, ja, och dom frågar om leg också?)

- Bussen tar inte kort. Bakåtsträvare? Smittospridare? Eller så är det helt enkelt att alla busschaufförer älskar känslan av prasslande sedlar i magväskan (hahahah). Sen att dom måste lämna bort dom till sin chef, det är en annan historia.

- Alla människor som jobbar med att trycka pengar, eller kontrollerna falsa sedlar, vad ska dom göra egentligen? Kommer ju bli arbetslösa och få leva på gatan.

- Om man är skyldig en kompis pengar, så blir det jävligt jobbigt. "Ja my, jag har dina 100 kr, har du en kortdragare i bakfickan?" mm, jättesmidigt.

På tal om inget annat, vem bestämmer hur mycket pengar det ska få finnas? Och var börjar man egentligen? Om dom där människorna trycker upp tre extra hundralappar, vem får dem först? Man kan ju liksom inte bara ge dom till någon, men hur kommer de ut i omlopp? Kan man inte ge dom till mig?

Saker jag inte är

- Diskret. Idag skrek jag ut över hela bussen till en kompis som stod i andra delen av bussen att jag skulle till läkaren och ta bort födelsemärken. Något kanske folk inte vill veta. Men nu fick ni veta det ändå. Vill ni inte veta sånt, så håll för öronen när jag är i närheten.

- Bra på att veta när man inte ska skämta. Jag känner inte av när man inte ska skoja om saker. I min värld kan alla situationer lättas upp av en rolig lätt sarkartisk kommentar. T ex när folk bråkar. Tydligen håller inte alla med mig.

- Bra på att trösta folk. Vissa människor har den där känslan för vad man ska säga till människor när dom gråter. Inte jag. Jag brukar dra till med något desperat skämt och skratta lite nervöst. I bästa fall börjar människorna skratta när dom ser hur desperat och förtvivlad jag är. I värsta fall börjar dom gråta ännu mer.

- Taktfull.
Jag och några kompisar pratar om människor som lusläser dödsannonserna i tidningen. Och så säger jag "ja, men man reagerar ju inte om man läser att en gubbe som va född 1929 har dött". Tystnaden lägger sig. Britta, vars farfar hade dött någon vecka tidigare, säger "min farfars dödsannons var i tidningen idag. Han var född 1929." ooppssiiii.

Sömntuta? Jag?

Japaner sägs vara kända för att sova när dom får chansen, oavsett var det är. Jag tror jag har en japan i mig. Här är varför:

-
Sydafrika. Askul resa. Och vi skulle ta oss runt mha buss. (dock ingen sån cheesy bussresa som ni tänker på just nu). Alla andra satt och lyssnade på guiden som berättade JÄTTEintressanta saker om omgivningarna (som jag fick återberättade av min mamma, inte alls störd av att jag sov istället för att beundra landet). Det va så här: Alla andra sätter sig två och två på bussen. Förutom jag, min pappa och min syster. Vad gör vi? tar två säten var, lägger upp benen, lutar huvudet bekvämt, och somnar innan bussen ens börjat rulla.

- Rom. Sitter på en sightseeingbuss. Lagon turistiskt. Dock väldigt intressant eftersom vi fick en polsk guide som nog inte kunde engelska, utan mer läste från ett manus. någonstans mellan colloseum och vatikanstaten gick det utför. vaknar med ett ryck av en vad jag tror är en sjut allvarlig whiplash-skada. Kunde ju dock inte klaga, kan ju inte erkänna att jag hade somnat. igen.

- Stranden. Att ligga på stranden utan att göra något i timmar är inte riktigt min grej. Då kan jag ju lika bra sova och ladda energi. kan dock leda till idel pinsamheter. (T ex att man vaknar av skratt och tjattrande tyska, vänder sig yrvaket om och möts av tre snygga schweizare som står och kollar på en) ( Detta visade sig dock vara jäkligt bra i USA. Sover man inte på nätterna får man ju sova på dagarna)

- Black silk. var på dansföreställning med familjen igår. Jättebra. Men en skön stol i mörker? inte bra. Trodde jag va vaken. Hoppar dock högt i stolen av en kör, kollar upp på scenen, och inser att jag inte har någon aning vad som har händ dom senaste minuterna. Vänder mig om mot pappa. Ögonlocken är oroväckande tunga på honom också. Vi är nog släkt trots allt.


Sjukstugan

Strunt i de svältande barnen i afrika. Skit i växthuseffekten. För jag har ont i halsen. OOOOOMMMMMMMFFFFFGGGGG!

Fördelar

- Det gör ont. Man får klaga. Alltid trevligt.

- Man äter inget. D&G:s vårvisning och Beach 2010 here i come säger jag bara.

- Man "kan" inte göra något.
Städa? diska? nää....


Nackdelar

- Det går ont. (noo?)

- Man äter inget.
man blir hungrig. Mat är gott.

- Man kan inte göra något. T ex, man kan inte festa. Så när alla andra klär ut sig till roliga saker och dricker ohälsosamt mycket alkohol måste jag sitta hemma ikväll. Och typ dricka te och kolla film. Något som blondinbella hade älskat. Dock inte jag. En kompis föreslog att jag kunde ju alltid spetsa mitt te. Som hon sa; det blir ju vad man gör det till.


Linnéa top fem

Till min egen ära för att jag skriver för första gången på månader så blir det en lista om mina listor. Yeah baby!!!!

Femte plats:

När nyheter blir humor

jag kan egentligen inte ta på mig humorn för det inlägget. Det är inte jag som kallar någon falukorv (två gånger!!)
Men jag har liskom sållat ut det som är värt att se för er. Så det är liksom creds till mig ändå.

Fjärde plats:

Svenskar

Vissa tycker kanske att annes lista om svenskar är bättre (se andra plats). Själv tycker jag att jag är bäst. Och rent teknisk kan ju inte annes hatiska lista hamla på min top fem. Ne, för detta är min blogg. Jag är diktatorn i listornas underbara land. så det så.

tredje plats:

Pinsamma sätt att dö på

Mest en pik till min kompis ellen (en väldigt bra pik dock). Högklass.

Andra plats:

finnar

Tack vare annes kommentar. tack anne för ditt hat mot svenskar. Om vi svenskar inte hade varit bättre än finnarna (mohahahahah) hade du kanske inte skrivit en så fin kommentar. tack baby.

Första plats går till:

varför man måste älska påsken
Inte egentligen för att den är så jälva kul (eller jo det är den ju), men för alla kommentarer från religiösa människor. Gosh, love ya!!!!




RSS 2.0