Varför man ska köra sitt visakort i pappersstrimlaren

- Ingen kan sno dina pengar på långdistans. Det är jävligt svårt för en snubbe som sitter i indien att ta mina kontanter.

- Du slipper betala fem spänn extra när du köper något för under 100 kronor.

- Har du tur har dina pengar varit ute och rest långt bort, och du lyckas få någon exotisk sjukdom.

- Bara 90% av alla kvinnor och 75% av alla män (uuugghhrr) tvättar sina händer efter att ha varit på toa (enligt NY-times). Tänk att du har en ett år gammal sedel. Tänk på alla som har rört den. (typ varför man inte äter jordnötterna i baren) Och tänk att typ var femte inte tvättate sina händer efter att han/hon varit på toa. En chans att hålla i den sedeln vill man väl ändå inte missa genom att börja köra med kort?

- Tänk på alla kids som handlar sprit av langare. Tror ni att öl-bilar tar visa och mastercard? (haha, ja, och dom frågar om leg också?)

- Bussen tar inte kort. Bakåtsträvare? Smittospridare? Eller så är det helt enkelt att alla busschaufförer älskar känslan av prasslande sedlar i magväskan (hahahah). Sen att dom måste lämna bort dom till sin chef, det är en annan historia.

- Alla människor som jobbar med att trycka pengar, eller kontrollerna falsa sedlar, vad ska dom göra egentligen? Kommer ju bli arbetslösa och få leva på gatan.

- Om man är skyldig en kompis pengar, så blir det jävligt jobbigt. "Ja my, jag har dina 100 kr, har du en kortdragare i bakfickan?" mm, jättesmidigt.

På tal om inget annat, vem bestämmer hur mycket pengar det ska få finnas? Och var börjar man egentligen? Om dom där människorna trycker upp tre extra hundralappar, vem får dem först? Man kan ju liksom inte bara ge dom till någon, men hur kommer de ut i omlopp? Kan man inte ge dom till mig?

Kommentarer
Postat av: Anonym

kungen kanske? hahahahaha, nä, men riksbanken?

2009-11-01 @ 18:50:00
Postat av: Emelie

Jag älskar verkligen din blogg med dina listor :D

2009-11-04 @ 22:41:09
URL: http://edenby.blogg.se/
Postat av: Helen

Riksbanken trycker pengarna, men de som får dem först är bankerna ju!

2010-01-19 @ 21:28:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0