New moon

Mm, mycket killar utan tröjor, och sånt gillas ju, men wtf?

- När jake drar av sig tröjan för att bella blöder från huvudet. hmm nästa gång någon skär sig på ett papper eller något ska jag också testa det. Nä men allvarligt. det va ju inte som om hon förblödde direkt. killen ville bara visa sina magmuskler (och det är ju iofs inte så fel när dom är så snygga)

- att dom springer dom omkring utan tröja i jeansshorts HELA tiden? liksom jake ska hem från bella, och då börjar han jogga hem UTAN TRÖJA? jaja så brukar jag också ta mig hem från mina vänner typ i mars?

- När jake ska upp till bellas rum och springer på väggen. jag och rebecca vred oss av skratt. det såg ju såå verklighetstroget ut. mm visst.

- Alltid när bella står nära edward kollar hon inte honom i ögonen, utan typ på hans nyckelben. hans nyckelben är säkert väldigt sexiga, men hallå?!

- När jake vill kyssa bella i köket, och säger något på nåt indianlalalaspråk.
Scenen skulle vara jätteromantisk, men som vi skrattade.

- Att jake blev dissad av bella typ tio gånger men fattar inte piken utan fortsätter försöka. mm, jättegulligt. Men gränsen mellan hängiven förälskad tånårskille(/varulv) och läskig stalker är hårfin hahhahaha.


Så jävla politiskt korrekt

Glee. Musikal. High school. Stereotyper. Sjukt kul. Men det är så kul, i gruppen är dom sju pers. Och eftersom det är en amerikansk TV-serie, så vill dom ju inte riskera att bli stämda pga diskriminering. Därför finns alla representerade. På sju pers hinner man bocka av:

- Den vita missförstådda talangfulla tjejen.

- Den asiatiska tjejen.

- Den mörkhyade tjejen
(som också råkar vara tjock så att ingen ska känna sig utelämnad.)

- Sportkillen.

- Killen i rullstol.

- Bögen
(är han bög föresten? jag bara antar att han är det. Är han inte det så kallar vi honom "modemetvetna killen" istället)

bara på sju människor lyckan man nästan täcka alla sorters människor i stora drag. sen så har vi ju

- Människan som knarkar.

- Dom kåta killarna.

- Dom elaka cheerleadersarna (vad heter cheerleader i plural?)

- Den maskulint bitchiga tränaren.

- Killen som älskar musik och showgrupper.

- bacillskräckstjejen.

- den manipulerande frun.

- ett par homosexuella föräldrar.

Är det någon som inte finns med liksom? helt fantastiskt. kan absolut inte bli anklagade för att ha missat någon. Kannske att dom inte har med någon transvestit. shit, det får dom nog lägga till, annars ligger dom risigt till. man kan ju inte diskriminera någon. Ajabaja

Hur människor reagerar på baconsjukanvaccinet

Jag är vaccinerad mot svinis. Kan fortfarande gå framlänges. sen om mina framtida barn får öron i panna det får vi se.

- Den modige. "Detta är väl inget" säger biffen, drar upp tröjärmen och spänner bicepsen. (varpå han blir tillsagd att slappna av hahaha). Tar sprutan som en man. Går stolt ut, och ignorerar rådet om att sätta sig ned och dricka saft. Vad behöver hand det för? Sen när han kommer hem gråter han lite i smyg och tar två panodil, och struntar att gå och gymma just idag. man kan ju inte vara alfahanne jämt.

- Den rädda. människan som tror att allt dåligt kommer hända just med sig. Att det är just hennes spruta det är fel på. Att något kommer gå fel och att hon kommer få svinis iställer för att bli vaccinerad.


-Den JÄTTErädda.
i denna kategorin faller min pappa. Han är en sån som måste ligga ner för att över huvud taget överleva. människan som blundar vid blodprov. Människan som fast han är 50 år, får ett stålmannen-plåster. "För att han var såå duktig"

- Böltjejen. Det finns dom som är rädda. Sen finns det dom som gråter bara för att dom har en möjlighet att gråta. Tycker egentligen inte att det är så farligt, men att gråta en skvätt är ju alltid trevligt.

- Den överanalyserande. Detta är jag. Sprutan i sig är inte läskig. Inga problem. Men sen börjar man tänka på hur vaccinet pumpar ut i kroppen. Som från ett spidelnät sprids det ut i kroppen. Ingen återvändo. Och plötsligt var det rätt skönt med den där saften.

- Den "humoristiske". Den som tycker det är JÄTTEkul att springa runt och skrika "aaaaaammmaaajjjjgggaaadd, vi kommer dö, vi kommer bli som tjejen som inte kan gå!" Bara för att jävlas. Är för upptagen med att låtsas dö för att ens registrera att man han får en spruta i armen. På vägen ut går han konstigt och säger att något gick fel och att alla ska akta sig. Jättekul! mm, visst.

- den som inte tar sprutan. På ett sätt hoppas jag att alla som inte tog sprutan, "bara för att" får lite lätt svininfluensa. Bara för att liksom. Inte något allvarligt, bara diagnosen "SVININFLUENSA" skriven i journalen. Då hade jag skrattat. riktigt jävla mycket.


Bonus: Bacon is good for me. Kände att den passade in i detta inlägget


RSS 2.0