dumma fördomar/konspirationer

Rasister är dumma i huvudet, men ibland går rädslan att klassas som främlingsfientlig lite för långt....

- Att Marlboro har KKK- budskap på sina ciggarettpaket. Sjukt långsökt förklaring. Vill ni ha den, så googla marlboro och KKK. Att människor orkar?


- Att de som äger dressman är nazister. Kolla bara denna bilden:




Klädstället bildar tydligen ett hakkors. Så för att jobba på dressmanman måste du svara på frågorna: namn? Ålder? Nazist?
Detta är också så jäkla stört. För att hitta detta  måste man ju verkligen gå runt och leta efter något att likna vid ett hakkors. Har man inte tagit allt liiiite för långt när man anklagar klädaffärer för sådana här konspirationsteorier?

- Att man tog bort "nogger black" för att det kunde uppfattas som rasistisk. Borde inte jag då kunna stämma GB för att dom säljer Magnum white?? Tänk så blir jag jättekränkt för att jag anser att dom ser ner på mig för att jag är vit? HAr man inte tagit rädslan för att klassas som rasist lite för långt när man inte kan döpa glassen efter färgen den har?



- Att en konditor fick böter för att han skrev negerbollar på en skylt. Iallafall när jag säger att jag är sugen på negerbollar, så syftar jag ju inte på att jag vill ha en boll av en mörkhyad människa. Det är precis som att kalla någon för hora. Om jag säger det till någon jag inte gillar i en nedlåtande ton, så är det klart att det uppfattas som ett skällsord, men om jag ser en prostituerad, och säger i en helt vanlig ton, "där är en hora" är det då fel? Hon är ju en prostituerad, alltså en hora, eller är det bara jag som tänker så? Bara kolla på detta så kanske ni fattar:


Att vara lång

Fördelar:

-Man kan se mycket bättre än andra människor, för man ser över dom (alltså, mina ögon är ju inte bättre). Funkar dock inte så bra i sverige, eftersom jag inte är 2,50 meter, men i t ex thailand kan man se mil över alla små människor.

- man når saker. Eller, korta människor kan ju också nå saker, men man når saker som är högre upp. Kan ju vara bra.

- Mna kan ta längre steg. Då kan man komma fortare fram. Om det nu är viktigt.

Nackdelar:

- Ni vet bussens sidospeglar? Jag fick en sån smälld över huvudet när en buss körde förbi.... alltså, man kan slå sitt huvud som sitter hyfsat högt upp.

- Man kan inte alltid ha skyhöga klackar. Eller jag har klackar ändå, men inte alltid.

- det är svårare att gömma sig. Tänk en liten kines i en folkmassa. poff säger det, och kinesen är borta. Jag med mitt blonda huvud syns fan och med överallt. Nackdel om typ maffian jagar en. Men tur är, jag brukar inte bli jagad av maffian. Inte så ofta iallafall.

- om man flyger flygplan kan det hända att man sitter bakom en fet dansk som fäller bak sitt säte, och då är benen hyfsat fast....

Tilläggas bör att jag inte är så jäkla lång. 1,795 m mäter jag. Och ja, den sista halva centimeter är inte okej att avrunda. Jag är inte 1,8 m. Jag är 1,795. Så det så!

Vad är grejen med Rambo?

- Aldrig har en huvudroll pratat så lite?

- När han springer från the bad guys så har han ju sitt hårband, och jag tänker ju att det har man för att få bort hår från ansiktet, men detta hårband har en lång bit typ som bitchslappar honom i ansiktet hela tiden.

- Varifrån får han förresten hårbands-tyget? Liksom river han av en bit av sitt linne för att knyta det runt huvudet?

- En sekund är han utan någonting i skogen, i nästa sekund har han fem gevär, rep, pressening en limousine en giraff och en bröllopstårta?

- När sover Rambo? Jag menar, i tex first blood när han är ute i skogen blir det ju natt och dag om igen, men han bara kör på som en duracell-kanin, bygger fällor, kravlar ut ur grottor och jagar vildsvin, när vilar människan?

människor jag hatar idag

- Tanten i röda cykelbyxor på F&S. Hon lyckades slå mig tre gånger under en minut. Tre gånger: Och hon va kanske liten, men det gjorde ont. Och hon sa inte förlåt. Tant.

- Obama. förlåt. Men alla älskar ju Obama. Jag gillar också Obama.Och jag hatar inte honom. Jag hatar hans bok. Eller, den är bra. Men jag ska lämna igen den på biblioteket, och jag hittar inte den. Fan ta dig Obama.

- Killen som på Espresso House som krävde leg för att jag skulle få använda mitt CSN-kort. Okej, det är hans jobb. Men vem stjäl ett CSN-kort? Liksom ett kreditkort, fine, men ett kort som gör att min (mitt?) scones hade kostat 16 kr istället för 20?


kreativa lösningar på problem

-Hur vi ska slippa att folks fetma kostar skattepengar i form av sjukvård:
- Skicka överviktiga människor till robinson. dom kommer gå ner jättemycket efterom dom inte äter något = samhället slipper betala deras sjukhusräkningar.

-Hur vi ska få bort hemlösheten:
- Dela ut gratis knark till hemlösa. Dom hemlösa sparar pengar (om dom fortsätter tigga som vanligt) = dom bli fett rika och kan fixa en lägenhet = vi slipper bli terrorriserade av dom.

-Hur vi ska få unga människor intresserade i politik:
 - För att du ska få bli politiker krävs det att du som tjej ser riktigt bra ut i underkläder. Sen, när du ska hålla tal, så ska du vara klädd i bikini, inoljad i babyolja, och vips så är allt frustrerade tonårspojkar intresserade i politik.

-Hur vi ska få bort langare:
- Gör knark lagligt och ta bort åldersgränsen på alkohol och ciggaretter. Om man kan köpa amfetamin på ICA, vem behöver langare? = problemet löst.

Robinson

bästa kommentaren : "jag är svag.... men jag är stark när det gäller...."  Bra sagt Mika

Läskigase: Michel och Mika.... Det va precis en 12-årig pojke som blev pappa.... det är större skillnad mellan mika och Michel....

Mest barbariska :att hugga huvudet av en salamander. va? VA? "det kan bli bete till något annat?" bra jobbat Beatrice!

Sorgligast: att den 60-åriga tanten åkte ut.....

bästa klädseln: Erik och hans vadlånga kjoltyg. Likson "åh, jag ska ut i vildmarken, vad ska jag ha på mig? hmm, Jag tar en kjol!!"

knäppaste: Erik: "ooh, kolla ett hus! där kan vi bo!!" Beatrice: "jag tycker vi river det. det ser inte hemtrevligt ut" Beatrice är på G....


youtube,

var man så trög som barn att man tyckte detta var kul?

 

Dagens bästa låt:




Varför jag är rädd när små barn rör sig: 

 

Hjälmen hjälpte mycket?


Vad gör ryssarna?

- Vi i sverige har så svårt att välja namn till våra barn. Det finns ju så många att välja mellan. Vad gör ryssarna? Dom döper alla sina barn till Svetlana och Vladmir. Och eftersom dom ungefär har 12 barn var har vi Svetlana 1, Svetlana 2, Svetlana 3, osv...


- När det är kallt ute tar vi på oss en extra tröja. Vad gör ryssarna? Dom häller i sig ett halvt glas vodka.

- Vi gosar med våra husdjur. Vad gör ryssarna? Dom dödar dom och bär dom på huvudet.

- Vi i sverige hedrar vår kung genom att sätta honom på frimärken och mynt. Vad gör ryssarna? Dom döper vodka efter sina presidenter.


Knäppa yrken

- Människor som kommer på storys till skräckfilmer. Dessa människor måste ha någon slags psykisk störning, för vissa skräckfilmer är ju så absurbt sjuka, är man norlam om man kommer på sånt bara så där?

- Bödel. Eller vad heter människan som avrättar brottslingar nuförtiden? heter det förfarande bödel? eller typ någor mer snitsligt? Typ "avrättande läkare"? Men konstigt yrke iaf....

- Fotvårdsspecialist. Jag vet att detta är ett helt vanligt jobb, men va? Hur kan man frivilligt jobba med folks äckliga fötter hela dagen? Svamp och vårtor och skit helt frivilligt?

- Tandläkare. Detta är heller inget konstigt yrke, men finns den någon arbetsgrupp som är mer hatad än tandläkare? Eller måste känna människors dåliga andedräkt hela dagen? Eller bli biten i fingret av nån liten kille som inte vill dra ut en tand? Det är nästan så synd om dom att jag måste börja sluta hata min tandläkare och bli lite snäll....

- Brasiliansk vaxare. Vilken annan kroppsdel, fine, men att uttalat vara brasiliansk vaxare, vad är anledningen? Gillar man att "fixa till" håriga snippor? Eller tjänar bikinvaxare mer pengar än "vanliga" vaxare? Heter ens yrket "vaxare"?

Saker jag är dålig på

- Vissla. Jag brukade vara bra på att vissla.... Tillochmed när jag hade tandställning var jag visselkungen. men när tandställningen åkte bort, så försvann min förmåga att vissla med den... nu ser jag mest ut som ett tjernobylbarn som har astma när jag försöker.

- Slänga skor. Jag är lite av en skosamlare. I hallen, klädkammaren, vinden och byrålådor, där hittar man mina skor. Och det gör det svårt att slänga dom. Dom är mina bebisar (i brist på en hundvalp). För då får jag ju plötsligt färre skor. Och det skulle ju inte gå för sig.

- Att blogga. Ni som läser detta; förlåt. hemskt dåligt. Men jaja.

- Att gå rakt. När jag går brevid någon bumpar jag alltid in i dom. Sen styr jag bort, sen 10 meter senare så krockar vi igen.

- Att bedömma avstånd. Jag skyller på att glasögonen är smutsiga. Men att tex hoppa över stora vattenpölar, ja då brukar jag överskatta min förmåga.... och får blöta fötter.

- Lära mig saker som jag (eller staten anser att jag) faktiskt behöver veta. Det går in ena ögat och ut andra. Sånt som man inte behöver veta, tex att både Bryan Adams och Ryan Adams fyller år den femte november, eller att jag kan massor av låttexter. det kommer jag nog aldrig behöva veta, men det är inpräntat. Men att franska revolutionen var 1789, det glömde jag snabbt. (jag googlade det precis, så dåligt är minnet). Sen att jag anser att 1789 inte är värt att lägga på minnet är ju en annan sak.


HIV eller fågelinfluensa?

-Att dina föräldrar skulle få se ALLA fyllebilder som någonsin har tagits på dig, eller att aldrig mer få festa? tänk ett hel liv utan fest? nä? Jag hade nog valt att visa bilderna i så fall....

-Att aldrig mer få prata eller att prata med heliumröst hela livet? På ett sätt hade heliumrösten ju varit rätt kul, tänk som du kan jävlas med folk, och sånt gillar man ju.

-Att dansa naken inför alla du känner i tre minuter, eller att hela livet ha på dig en skidoverall från 80-talet? Hur hemskt det är må vara hade jag valt nakendansen. Tänk att gå till stranden iförd en 80-tals overall? Nä, då skakar jag nog hellre rumpan naken....

- Att din rygg ser ut som en apas pga att du är hårig, eller att inte ha nåt hår på huvudet? (Om du är tjej då...). tufft..... Att ständigt vaxa ryggen, eller att alltid ha peruk? Man hade nog ändå fått ta rygghåret... Eller?

Varför jag inte går på gym

- Jag behöver någon som leker diktator och skriker på mig vad jag ska göra.

- När man går på gym tävlar man inte mot någon. I min värld är träning utan tävling ingen träning.

- Jag skulle antagligen lyckas döda mig själv med maskinerna.

- Man måste själv lägga upp ett program. Usch och fy vad jobbigt? ja. 

- Där är massa snygga killar. Det är det oftast inte på step. Så där kan man vara svettig och ful utan att bry sig. 

-
 Där är massa steoridsnubbar som går omkring och spänner sig. jag tror inte ens dom tränar särskilt mycket när som är där. dom bara sitter och leker coola, och gör typ ett lyft i timmen.


-----

-Alla bibliotekatier har katt och löjligt mycket prydnadssaker i vardagsrummet. Sen har dom illaluktande parfym och löjligt tjocka glasögon.

-Alla tandläkare har grymt mycket näshår. det är ett krav för att få komma in på tandläkarhögskolan: Betyg? Målsättningar? Tillräckligt med näshår?

-Inga medlemar i FI rakar benen eller armhålorna. "får män vara håriga, så får vi" är filosofin.

-Inga sverigedemokreter gillar kebab. Om sverigedemokraterna tycker att man ska begränsa invandringen till ett minimum, borde mat från länderna vi inte tar emot invandrare från vara tillåtet? hmm.... (Eller kan inte alla bara bli vänner över en falafel?)


Snälla förstå att jag skämtar grovt. Jag tror faktiskt att vissa sverigedemokrater gillar kebab.

Hemska tanke

- Jag reagerar inte så starkt som jag borde när jag  hör "15 civila dödades idag av en bilbomb i palestina". Hade dom sagt norrköping istället för palestina så hade det ju varet en riktigt stor och hemsk grej, men nu känns det som om man har blivit så avtrubbad. Jag orkar inte reagera och bli ledsen och arg varje gång jag sätter på nyhetena och ser sånt skit.

- Anledningen till varför jag inte tycker om knutpunkten i helsingborg (vår tågcentral, där alla hemlösa/knakare/alkoholister spenderar sin tid) är inte för att det är obehagligt med att ha människor som är höga som hus skrikandes efter en. Det är för att jag känner mig skyldig. Så jävla skyldig. Man har precis varit och shoppat och fikat och när man kommer till knutpunkten slår tanken en; mina pengar hade kunnat göra så mycket med nytta. Jag har redan 7 par converse, behöver jag ett par till? Men samtidigt vet jag inte vad jag ska göra. Visst, jag kan ge alla mina pengar till olika organisationer, men hade jag gjort det för att känna mig bra med mig själv, eller för att jag verkligen bryr mig? och jag lever på studiebidrag. Hade det lilla jag hade kunnat ge faktiskt gjort någon skillnad? Antagligen ja, men som de flesta andra väljer jag den lätta vägen ut, jag sväljer ner mitt dåliga samvete med en klunk chai-latte, ignorerar mannen som tigger och sätter mig på bussen hem till mitt bekväma liv.

- Att må psykiskt dåligt har blivit en "innesak". Iaf hos yngre människor, vilket gör att jag inte tar det så allvarligt längre. Självklart om det är en nära vän som mår dåligt så tar man det ju allvarligt, men när varannan människa går hos psykolog och tuggar antideprissiva, är det att alla mår dåligt, eller är det bara ett desperat kall på uppmärksamhet?

Surlistan

- Att PETAs reklam för att man ska bli vegetarian inte får visas för att den är för sexig. Vänta lite.... Va? VA? för sexig? Och vi snackar inte om afghanistan (inget ont..) vi snackar USA. Okej, dom ser ut som om dom är riktigt kåta på broccoli, men sen när tillåter man inte att man anspelar på sex för att bli uppmärksammad? Är det bara för att det är en organisation, som faktiskt jobbar för något, istället för ett klädmärke, är det problemet?

- Att Viktoria måste få regeringens "godkännande" för att få gifta sig. Det är inte som om hon har någon egentlig makt ändå (eller han hon?). jag bara ser Viktoria stå på sina bara knän framför Reinfeldt och ber "snälla, snälla sir reinfeldt, låt mig gifta mig med min pojkvän sedan 7 år tillbaka". Och Reinfeldt ser lite självbelåten ut och säger "Nä du, vickan, han är ju inte adlig? Vi kan ju inte beblanda oss med en av dom där från medelklassen". Eller, nej, just det, vi lever inte på medeltiden.

- Denna text, och allt skit om Pirate bay. Jag bara måste fråga en sak, till t ex journalisten som har skrivit detta: tidningen du jobbar för finns på internet. Betyder det att ni går i konkurs för att ingen köper tidningen längre? Är det inte rent tekniskt sett stöld att jag läser vad du har skrivit på internet utan att betala för det? För om det inte är stöld att jag läser dina texter utan att betala för det, hur är det då stöld att lyssna på människors låtar utan att betala (självklart kan man ju göra det lagligt på t e x spotify). Helt ärligt hade jag gått på färre konserter och köpt färre skrivor om jag inte hade lyssnat på låtarna på intenet först. Jag tänker ju inte köpa en skiva när jag aldrig har hört artisten förr?


gladlistan

- Jag och Ellen ska till USA i sommar!!! sug på den bitches

- Jag ska till Siesta! Bara en fråga till andra som ska dit: tar ni ledigt från jobb/skola, eller ska man bara sjukanmäla sig. Är man en dålig människa om man leker influensasjuk? Blir man inte vit ko när man dör då?

- jag har städat. det kanske inte låter så kul men; jag hittade lite kläder, skor, böcker osv jag var av med...  Värsta skattkistan. Därför ska man inte städa för ofta: man blir mycket lyckligare när man hittar massa saknade saker på en gång! Och kvalster har väl ingen dött av? (eller har någon det??)

- Typ nån vecka till Pete Dorothys nya album kommer! Han må vara nedknarkad, men musik kan gossebarnet skapa.

Söndagar

fördelar

- du är ledig.
Om du inte jobbar helg. Men då är ju min söndag din Torsdag. Så konceptet är ju samma.

-Du kan ligga i sängen halva dagen. Med lite planering blir detta riktigt bra. Saker att ha som du kan nå utan att lämna sängen: Fjärrkontoll, gårdagens godis, bok, mobil.

-Det är helt OK att spendera hela dagen i pjamas. Sover du naken kan du kanske sätta på dig lite myskläder iaf, annars kanske grannarna får sig en chock. Om du inte bor i ett nudistkollektiv. För då behöver du ju inte oroa dig.  

-Du behöver inte umgås med någon. eller inte jag iallafall. Söndagen är min eremitdag. Om jag inte väljer själv att ta kontakt med någon när jag ligger där under täcket.

Nackdelar

-Eftersom du sov så länge imorse, kommer du inte kunna sova ikväll, och morgondagen kommer därför inte bli så trevlig. Men om alternativet är att gå upp kl 8 på söndagsmorgonen, så ändrar jag nog inte mina vanor.

-Du måste planera inför nästa vecka. Och påminns att morgondagen inte kommer vara lika trevlig som dagen idag.

-Du kanske drabbas av ångest över att du hela helgen har varit riktigt onyttig, och får för dig att gå och träna. Har du bara tryckt i dig socker är det en grej. Men att gå till gymmet bakis? näe.... eller så gör bara som mig: Tänk att du ska göra det imorgon. Om man gör det imorgon, ja, det bestämmer du själv.

RSS 2.0