julafton

- Mina kusinbarn fick instrument, en leksakstrumma, och en leksakstrumpet. Grejen är att båda är under ett år, och har ingen aning vad det är för något. men det vet resten av släkten. Vilket innebär att min pappa och faster sitter och leker orkester. Riktigt talangfulla.

- Mitt ena kusinbarn åt upp snabbare än mitt andra kusinbarn. Vilket innebär att min ena kusin börjar ropa att han vann och att hans son är bättre än sin systers son.

- jag fick vara jultomte (liten parantes, jag va bäst, funderar på framtida karriär?) Grejen va att det ena barnet sov, och den andra bara kollade på mig som om jag va liemannen. Tror min farmor tyckte det va roligare än vad dom gjorde. Men roligast av alla hade nog jag. Älskar att leka tjock gubbe.

- hela vardagsrummet var proppfyllt med julklappar. Men eftersom den ena sov och den andra bara slet lite i en rosett fick föräldrarna packa upp allt.

- Gåstolar + farmors alla jultomtar = intressant. dom kanske inte kan gå än, men sätt dom i en gåstol och det går undan. Men fick liksom jaga dom när dom körde iväg. Och sen ska dom självklart ta upp AllA tomtar och typ försöka slicka på dom... Tumme upp!

(varför försöker små barn stoppa in sin knytnäve i munnen förresten? och varför älskar dom att slänga saker i golvet?)

- i kaoset glömmer alla hunden. Som kissar på köksmattan. Klockrent. Och då börjar alla skrika "akta barnen, dom får inte gå i det!" dom ligger och sover. i ett annat rum. Och dom kan inte gå. Men akta barnen!

- Vi kommer till all julmat, och på golvet ligger en bit gravad lax som hunden nosar på. Alla blir helt stirriga, och funderar på om han har hoppat upp på bordet och tagit den själv, och om han hade rört någon annan mat. Efter intensiv diskussion räcker min kusin upp handen och säger "jag erkänner, det var jag, han såg hungrig ut", roliga är att hunden inte rör laxen ( för vem äter gravad lax liksom?) 

- Min pappa och min kusins pojkvän kommer in i rummet, och man hör slutet av deras diskussion, min pappa frågar honom "hur mycket kostar det egentligen att få någon dödat i libanon?" Låter stabilt. Oh yes.

Varför, varför, varför.....?

- Varför är det reklampaus i alla program exakt samtidigt? bara för att det är bra i programmet och i tiden, eller en konspiration för att tvinga oss att kolla på reklam?

- varför har det ALLTID regnat när man låtit cykeln stå ute och inte under tak?

- varför är B brevid N, Ö brevid Ä och K brevid L? bajs kuk röv, istället för najs kul räv.

- varför landar alltid mackan med smöret ner? ( jag vet, uttjatad.. men någon som kan förklara? Förskjuten tyngdpunkt eller? :P)

- Varför finns det en hemsida som heter dammsugarpasar.nu? Hur många går in där och beställer dammsugarpåsar? Och vad tänkte snubben som startade den sidan? Sitter han i bjuv och äter billys panpizza i sin mammas källare, eller är han ett geni som sitter i Dubai och lever på sina pengar tjänade på dammsugarpåsar?


(och jag ber så hemskt mycket för att jag har skrivit TÅNÅR och inte tonår i förra inlägget. Okej rebecca?;P)

RSS 2.0