Det som göms i snö...

(Ni som använder blogg.se har ni någonsin tänkt på att det VARJE dag står något i stil med "gör som 2290 andra idag, starta din egen blogg". Det kan väl ändå inte stämma. det skulle betyda att på ett år startar 835850 nya människor bloggar på blogg.se? Så om ett år så kommer alla 80åriga gubbar och 4åriga småbarn ha bloggar, annars kan det ju inte svara rätt. Bara en liten parantes.)

Nu till inlägget: tacka gud att snön smälter. Och det är som en liten skattjakt.

- Hundbajs. Det är typ mitt fel. För om min farmors hund bajsar på en äng där det är snö inte fan att jag plockar upp det. Men det är ju faktiskt inte min hund heller.

- Hundbajs i påsar. Jag fattar om folk skiter (haah) i att plocka upp hundbajs, men att plocka upp det för att sen slänga det i en snöhög?

- Ölburkar. Synd att dom va tyska (skulle jag tro, jag kollade faktiskt inte) Annars hade någon hemlös kille kunnat köpa sig ett hus med strandtomt så mycket ölburkar jag såg på min promenad.

-Mys stulna jacka. Det är något av det sjukaste. Hanna hittade mys stulna jacka i en snödriva. Den var helt stelfrusen och hade formen av en pizzabotten. Och där har den legat i någon månad. Sånt händer ju bara inte.

Sjukdomar jag drabbats av

Google är min kära vän när jag är sjuk. man hittar anledningen till varför man mår som man mår. Enligt google hade jag nog varit död nu, eftersom jag lider av allt detta.

- diabetes. i somras va det några dagar när jag var törstig hela tiden, och har hört att det är ett tecken på diabetes. blev helt kall och trodde jag skulle behöva sticka mig själv med sprutor i magen hela livet. Efter någon dag gick min diabetes över.

- Hjärntumör. Ni vet man reser sig för snabbt, sen svartnar allt, och ibland så landar man på golvet för att man svimmar? Engligt en högst trovärdig (!!!!) sida på google är detta pga hjärntumörer. Andra skulle kalla det lågt blodtryck. Men om man reser sig lite långsammare och inte hoppar ur sängen och börjar springa, så brukar inte min hjärntumör märkas.

- För få blodkärl.
Eller det är egentligen ingen sjukdom. men jag tror jag har det. För det finns ju ingen annan anledning i hela världen till varför jag alltid har kalla händer och fötter. jag har helt enkelt för få blodkärl, så är det bara.

- Emfysem/lungcancer. Just nu har jag sjukt ont i luftrören. Det känns som om någon sitter och trycker på mina bronker. Den lilla doktorn på min axel säger att jag antingen har emfysen eller lungcacer. Hoppas jag slutar ha cancer snart.

Riktiga läkare är för mesar. Självdiagnostisering FTW.


Edit: Tydligen lider jag varken av emfysem eller lungcancer. Likt alla andra stora (hehe) bloggare är jag stressad. tydligen kan man inte fixa det genom att knara piller. attans.

gångstilar

Första gången jag träffade my (eller rent tekniskt sett lekte vi när vi va små också, men i medveten ålder) dröjde det ca 5 min innan hon sa" jag kan störa mig riktigt mycket på hur folk går, ja jag kan inte umgås med folk som går konstigt" Snacka om att man blev liite uppskrämd och tänkte att hon skulle anordna något slags catwalktest för en för att bestämma om vi skulle kunna vara vänner.

- "hej jag kan inte gå i klackar"stilen. Den mest irriterande av dom alla. Ska du ha 15 cm klackar, så öva först. Finns inget värre än folk som stapplar runt och inte kan gå ordentligt. Håll i en kompis så att jag iaf slipper se det.

-ankan. Människor med onormal svank som putar med rumpam minst en meter tenderar att gå lite i kvackkvack-anda. näe....

-"Jag är ute på vandring"stilen. Ni vet folk som har på sig fotriktiga vandrarskor i stan och tar onormalt långa steg.

-Mbt-sko-stilen. Dom ser ut som om dom går på lina, lite vingligt, kanske lite långsamt. Men gud vad bra det är för deras rygg!

- "shit det är orkan och jag måste gå så framåtböjd för att vinden inte ska ta mig"stilen

-"jag är lång och vill bli kortare och tror att jag uppnår det genom sjukt dålig hållning"stilen. Kan ni bara sträcka på er? Se det positivt, man kommer aldrig tappa bort dig. För oavsett var du är är du ett huvud längre än alla andra. Speciellt i asien. Praktiskt.

-"jag har en ballong mellan knäna"stilen.
Även kallat hjulbent. lämnas okommentarat.

-"jag har en ballong mellan anklarna"stilen. Även kallat kobent. (går kor sådär?)

-"jag är så jävla viktig och smäller i mina klackar vart jag än går"stilen. Det är i denna kategori jag hamlar. Man kan höra mig på 100 meters avstånd när jag kommer stampandes. Och ja, jag är jävligt viktig.

Tydligen är jag lite som my också. ooppsssiiii.

Mys blogg som alla borde kolla in för att hon är bäst och designar tygväskor.

störiga. jävla. människor.

- Folk som klickar jättemånga gånger på en knapp istället för att bara hålla inne den länge.

- Green peace/ rädda barnen/ valfri organisation som trakasserar mig på stan. Det är skitbra och så, men jag när jag är och shoppar, tror ni att mitt mål är att GE bort mina pengar? Nej, just det, min plan är att föda det materialistiska monster som bor i mig, och det görs bäst genom skor. Inte av att ge mina pengar till barn på haiti. Ge pengar till dom kan jag göra när jag sitter hemma. Annars kan man ju alltid köra carolastyle och ge svältande barn som inte går i skolan parfym. Ett mindre problem; hemlösa luktar inte illa längre!

- Folk som tror att hissen kommer snabbare för att man trycker 154633 gånger.

- Folk som riktar fjärrkontrollen till dvdn på tvn.
Och sen när inget händer trycker de ännu hårdare på knapparna, fortfarande med fjärrkontrollen riktad mot tvn. Bra jobbat.

- Folk som breder ut sig lite för mycket. På bussen, när man sitter brevid någon, ni vet dom som alltid är lite för mycket inne på ditt territorium?

- Folk (män) som sitter jättebrett med benen.
Nej, du kan omöjligtvis vara så väl utrustad så att du måste sitta så. och du lurar ingen.   

- Folk som sitter på innersätet på bussen och ska av, men istället för att säga "ursäkta, jag ska av här", så börjar de prassla med sina påsar, och knuffa lite lätt på en med benet, tills man fattar att dom vill av.



RSS 2.0